30-03-05

Season 1; disk 2.

6. Modus Operandi.
Als er een vriendelijke man vermoord wordt lijkt het onduidelijk waarom hij vermoord is. Totdat Sam met een buurtjongetje praat. Het blijkt dat zij de man van heel vroeger kende. Een aantal andere slachtoffers van Jack Of All Trades, blijken ook mensen te zijn die vroeger iets met Sam te maken hebben gehad. Hij heeft nu een nieuw doelwit voor ogen: Coop. Omdat hij een relatie met Sam heeft.
7. Night dreams.
Er worden drie vrouwen vermist. Er worden briefjes gevonden waaruit blijkt dat over drie dagen de vrouwen worden gedood. De klok tikt. Als ze te dicht in de buurt van de ontvoerder komen wordt er een schot gelost en wordt John geraakt. Sam komt er ook achter dat Cloe de moordenaar van haar vader, Jack Of Aill Trades, gezien heeft tijdens die bewuste avond.
8. Cruel and unusual.
Er worden vrouwen vermoord in kooien gevonden. Ze zijn op één of andere manier gelinkt aan een ter dood veroordeelde man. Maar als hij vast zit wie moord er dan? Sam gaat met de man praten en komt erachter dat hij erg veel charme bezit en dat de dader waarschijnlijk een vrouw is. Maar welke? Het blijkt namelijk dat hij met meerdere vrouwen intensief correspondeerde en dat er een aantal met hem wilde trouwen. Kunnen ze de dader vinden voordat de executie plaatsvindt?
9. The Sorcerer's apprentice.
Sam en de rest van het team worden door een indiaanse vertegenwoordiger gevraagd om hulp. Er zijn bij diverse stammen branden gesticht en moorden gepleegd. De reservaatpolitie komt er alleen niet uit. Maar de indianen dulden geen hulp van buiten af. Echter de Chief heeft het hoog op met Sam en laat haar dingen zien die ze niet voor mogelijk houdt en daardoor kunnen ze een volgende moord voorkomen en de dader arresteren. Ondertussen is Jack bezig zijn spel verder uit te voeren en dit keer is Bailey het slachtoffer.
10. Shattered silence.
Een arts wordt ontvoert en het is niet duidelijk waarom. Bailey heeft twee jaar eerder zo’n zaak mee gemaakt, waarbij een wetenschapper toen verdwenen is. Hij deed onderzoek naar het geluidloos maken van de omgeving. Bailey heeft inmiddels een relatie met de vrouw van deze wetenschapper omdat men ervan uit ging dat hij dood was. Maar Sam denkt dat de dokter die ontvoert is de wetenschapper moet helpen bij zijn hartkwaal. Nathan is de volgende in de rij die het slachtoffer wordt van Jack’s spel.
 
1996

16:46 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.