30-03-05

Season 1; disk 3.

11. Doppelganger.
Er worden twee oudere mannen vergast. Tegelijkertijd krijgt Sam een telefoontje uit een inrichting voor psychische zieke criminelen. De beller is een bekende van Sam. Zij heeft hem tijdens de arrestatie neergeschoten en hij was ook de eerste persoon die zij neerschoot. Hij vraagt Sam om hulp. De recente moorden lijken namelijk precies op de zeven moorden die hij gepleegd heeft en de man is bang dat hij de volgende is. Sam en het team gaan hard aan het werk. Maar Sam maakt deze keer in een inschattingsfoutje.
12. Learning from the masters.
Er worden doden gevonden die in een speciale pose zijn neergelegd. Er zijn geen overeenkomsten te vinden tussen de lijken. Dan komt Sam erachter dat de dader kunst kopieert. En wel dat hij daarvoor echte lijken gebruikt. Ondertussen wordt het computersysteem van het team gehackt door niemand minder dan Jack. Hij weet precies wat ze doen en kan ze zelfs zien!
13. The house that Jack build.
Jack heeft het dit keer gemunt op de man van Grace. Gelukkig is ze er op tijd bij, maar het hele team wordt opgeroepen en verblijft vanaf dit moment op het kantoor. Jack belt Sam op als hij door Sam en John geprovoceerd wordt en jaloers wordt omdat Joh intiem is met Sam. Hij wil haar persoonlijk ontmoeten. Sam gaat hiermee akkoord, maar de man die ze te pakken krijgen is niet Jack. Maar ze komen wel steeds dichter in de buurt, echter dit keer is Jack op de vlucht voor de FBI.
14. Shadow of Angels (1).
Het team zit Jack nu echt op zijn hielen en komen achter zijn ware identiteit. Ook krijgen ze te maken met diverse moorden, waar het slachtoffer omkomt door geld (munten). Alles wegen leiden naar een rijke zakenman Vanderhorn. Maar deze man heeft niet alles verteld wat hij weet. Het moorden gaat echter door en de moordenaars zijn nog steeds onbekend, al heeft Sam wel een idee wie het zijn. Jack wordt gepakt!

1996

16:42 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.