30-03-05

Season 1; disk 4.

15. Shadow of Angels (2).
Jack wordt eindelijk opgepakt en vastgezet. Ondertussen is het team nog steeds bezig met de moordenaars die munten als moordwapen gebruiken op te sporen. Ze komen erachter dat het Vanderhorns kinderen zijn en dat alle gangen naar hun verleden zijn gewist. De kinderen zijn het spoor totaal bijster geraakt en Vanderhorn moet zelf proberen ze te stoppen. Sam heeft het vermoeden dat de man die ze vast hebben zich voordoet als Jack maar dat hij het niet is. Hij weigert namelijk dingen prijs te geven van zijn slachtoffers, iets waar hij juist in het verleden zo trots op is.
16. Film at eleven.
Een moordenaar neemt de moorden die hij pleegt op en stuurt ze naar diverse TV-zenders. Hij geeft aan dat hij het doet omdat het rechtssysteem faalt en deze mensen vrijgesproken zijn. Sam en de rest reizen naar alle plaatsten af om er achter te komen wie de dader is. Ze denken aan iemand die het rechtsysteem goed kent. Zijn laatste dreiging is dat hij iemand gaat vermoorden en Sam moet nu deze vrouw zien te redden. Bailey heeft een persoonlijke crises en Jack blijkt Jack niet te zijn!
17. Crisis.
Sam komt terecht in een gijzelingsituatie, waarbij ze gedreigd wordt vermoord te worden. Een man die meegeholpen heeft aan het atoomwapenbeleid van de VS, wil dat deze nu gestopt wordt omdat het miljoenen levens kan kosten. De rest van het team en Coop doen er alles aan om Sam te redden. Hierdoor moeten ze goed naar Sams aanwijzingen luisteren. Jack rekent af met de non in het weeshuis waar hij werkte. Zij was bijna zo ver om Sam meer info over Jack te geven.
18. Blue highways.
Sam denkt een nieuwe seriemoordenaar op het spoor te zijn. In diverse, naast elkaar liggende, staten vinden auto-ongelukken plaats waarbij twee personen, een getrouwd stel, telkens verdwijnt. Sam en John worden als aas de weg opgestuurd. Ondertussen is George slachtoffer geworden van een overvaller waarbij zijn vrienden gewond raken. Hij wil wraak omdat hij vindt dat hij de schuldige is.

1996

16:39 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.