30-03-05

Season 1; disk 5.

19. FTX : Field Training eXercise.
Het team maakt zich klaar voor een veldoefening. Een oude studievriend van Bailey komt langs en die vertelt dat er waarschijnlijk in dit team een mol aanwezig is. En ze richten zich op Bailey als hij papieren in zijn bureau heeft die daar niet horen. Het team heeft in de gaten dat Bailey erin geluisd wordt, dus besluiten ze zelf een onderzoek naar de mol te houden.
20. Into the Abyss.
De politie van Atlanta vraagt Baileys team om hulp. Handleman, het hoofd, kent John van vroeger en ze gaan close met elkaar om. Zo erg dat Bailey boos wordt omdat John informatie uitwisselt over de zaak. Het gaat hier om mensen die allen vermoord zijn door één kogel en worden achter gelaten met een eeuwige glimlach. Sam komt erachter dit het te maken heeft met een empatische man. John besluit na een ruzie met Bailey om ontslag te nemen en weer voor Handleman en de Atlanta politie te gaan werken.
21. Venom (1).
Er worden mensen uit de glamourwereld gedood (vergiftigd) door gebruik van zeldzame giftige dieren. Sam en het team komen erachter dat het te maken heeft met een echtpaar dat hun dochter geestelijk mishandeld heeft. Het betreft waarschijnlijk een knappe en intelligente vrouw. De intelligentie bewijst ze door het team duidelijk steeds een stap voor te zijn. Het team maakt zich ook zorgen om Jack omdat hij veel over hun zaken schijnt te weten en zelfs met oplossingen voor deze zaak komt aandragen! Bailey krijgt het steeds moeilijker met zijn tienerdochter. John heeft haar thuisgebracht en behoedt voor een arrestatie.
22. Venom (2).
Op zoek naar de gifmoordenaar en naar Jack komt het tot een confrontatie. Sam wordt ontvoert en men denkt dat de moordenaar dit heeft gedaan, maar het blijkt dat Jack haar methode overgenomen heeft en hij zorgt voor een wel zeer nare afloop voor Sam. Bailey heeft een andere confrontatie en wel met zijn dochter. Deze confrontatie is knaller en zorgt voor nogal wat onrust en ellende in het team.

1996

16:37 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.